2023. 12. 09. Szombat Natália napja
Jelenleg a TV-ben:

Célpont

Következik:

Televíziós vásárlási műsorablak 10:10

Gazdaság

17 millió vendégéjszakát hozott a főszezon, ami felülmúlja a tavalyi, de még a 2019-es adatokat is

Eredményes nyarat zárt a turizmus, 17 millió vendégéjszakát hozott a főszezon, ami felülmúlja a tavalyi, de még a 2019-es adatokat is - értékelte Guller Zoltán, a Magyar Turisztikai Ügynökség igazgatóságának elnöke a 2023-as szezont szerdán sajtótájékoztatón Budapesten.

  • 17 millió vendégéjszakát hozott a főszezon, ami felülmúlja a tavalyi, de még a 2019-es adatokat is

Az ellenzéki sajtóban rengeteg olyan cikk jelent meg a nyáron azzal kapcsolatban, hogy a Balaton teljesen kihalt, a turizmus hanyatlik, az árak pedig jóval magasabbak mint a Horvát tengerparton. A számok azonban azt mutatják, nem ért célt a hecckampány.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!