2023. 05. 30. Kedd Janka, Zsanett napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Hogyan csináljunk rossz filmet 11:05

Gazdaság

14 milliárd forint bevételt hozhat

Jövőre 14 milliárd forint várható a nagy árbevételű cégek élelmiszerlánc-felügyeleti díjából – mondta Zsigó Róbert Magyarország élőben című műsorunkban.

A Földművelésügyi Minisztérium államtitkára kifejtette: ezt az összeget teljes mértékben arra fordítják, hogy biztonságos és jó minőségű élelmiszerek kerülhessenek a magyar családok asztalaira. „Ez nem adó, ez egy élelmiszerlánc-felügyeleti díj, amit egyébként az élelmiszerlánc minden szereplője, például a vetőmag-előállítók, a takarmányt előállítók is fizetnek, és a bevétel arra szolgál, hogy azok az emberek, akik elmennek vásárolni, egészséges, biztonságos, jó minőségű élelmiszert tudjanak vásárolni” – mondta Zsigó Róbert.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Szavazás

Szavazás

Karácsony Gergely szerint hadban állunk Oroszországgal. Ön háborúpártinak tartja?

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!