2023. 06. 10. Szombat Margit, Gréta napja
Jelenleg a TV-ben:

Ferencz József a második unitárius aranykor

Következik:

Poltikai hobbista 04:00

Gazdaság

1,3 milliárd forintot nyert Siklós

1,3 milliárd forintot nyert Siklós a Területi és Településfejlesztési Operatív Program Plusz pályázatán. A hat projekt turisztikai, egészségügyi, szociális és energetikai területeket is érint.

  • 1,3 milliárd forintot nyert Siklós

A város fürdője is megújul, több új szolgáltatással bővül a strand. Fejlesztik az egészségügyi ellátó helyeket, felújítják és bővítik az idősek klubját. Az önkormányzat épületén pedig energetikai fejlesztést hajtanak végre.

A projektek között több olyan van, melyek tervei már elkészültek. Az építkezések még idén elkezdődhetnek és várhatóan 2024-ben be is fejeződnek.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!