2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

Védőháló nélkül? – Reggeli járat

2016. május 24., kedd 16:31, frissítve: kedd 17:14

Adás:
2016. május 25., szerda 5.50

Levelek a kongresszushoz – Cukiság kontra radikalizmus, vasárnap tartja tisztújító kongresszusát a Jobbik. Vendégünk Mirkóczki Ádám szóvivő.

Védőháló nélkül? – Gyerekével együtt ugrott a halálba egy anya Újpalotán, Gyöngyösön pedig halálra éheztettek egy kislányt. A gyermekvédelem felelősségéről és feladatairól kérdezzük Csordás Ágnest, a Magyar Védőnők Egyesületének elnökét.

Együtt élni a sztómával – A vastagbélrákkal operáltakat egyre inkább elfogadja a társadalom, de ezért a sztómások is sokat tesznek. A legrégebbi budapesti Ilco egyesület a zuglói, idén lett 30 éves. Vendégünk Nagy Máténé Vincze Éva volt elnök és Szentpétery Félix sebészfőorvos.

Nemzeti dokumentumfilm – Alkotói kordokumentumnak szánták az Alföldi Róbert fémjelezte Nemzeti Színház utolsó előadásának születéséről szóló filmet. Május 29-én este 10 órától a Hír Televízióban is látható. Vendégünk a film rendezője: Salamon András.

A kihívás napja – Hány polgárát tudja egy-egy település közössége rávenni arra, hogy május 25-én legalább 15 percet mozogjon? A kihívás napja évtizedek óta Magyarországon is népszerű. A Baranya megyei Pogányból élőben jelentkezik tudósítónk, Szilágyi Jenő.

Varázsszavak – Egy hónap alatt lett dupla platinalemez a Kowalsky meg a Vega új albuma. A Reggeli járattal Balázs Gyula „Kowa” énekes és Vajda Péter „Sóder” dobos érkezik.

A legkorábban mi kezdünk. Heer Orsolya várja önöket szerdán 5 óra 50 perctől.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!