2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

„Én, Leonardo: A fény születése” – Paletta, hétfő 16.30

2015. március 23., hétfő 08:32, frissítve: hétfő 12:47

Adás:
2015. március 23., hétfő 16.30
2015. március 24., kedd 6.00
2015. március 24., kedd 13.30

 

 

„Én, Leonardo: A fény születése” – új bemutatóra készül az Experidance
A 15 éves Experidance táncegyüttes új, szám szerint tizenötödik egész estés táncjátéka Leonardo da Vinci életének és művészetének legrejtélyesebb momentumait dolgozza fel. Milyen ember rejlik a világhírű festmények mögött, és mi volt zsenialitásának ára? Miből élt, kit szeretett, hitt-e Istenben? Ezeket a kérdéseket teszi fel az Én, Leonardo – A fény születése című produkció. A bemutató Milánóban a Világkiállítás megnyitása alkalmából lesz, aztán láthatja itthon is a darabot a közönség.

Vendég: Meskó Zsolt, a darab rendezője.

„Régi szép idők” – Szórakoztató kultúrest a kávéházban
Az egy órás est a Kosztolányi tárcanovellái által megrajzolt térképeken kalauzolja vissza a pezsgő pesti kávéházi életbe nézőit. A díszlet a 19. és a 20. század fordulója. A dilemmák a jelenben is érvényesek. Hogyan fogták száz éve, és mit tudunk kezdeni ma az életünket átalakító változásokkal? Zene, humor, szerelem, életkedv.

Vendégeink: Dancsecs Ildikó dramaturg, rendező és Molnár Gusztáv színművész.

I. Szintetizátor Expo a Klauzál Művelődési Házban
A Klauzál Gábor Budafok-Tétényi Művelődési Központ 2015. április 18-19-én egy nagyszerű zenei és kulturális rendezvény színtere lesz. Ekkor rendezik meg az I. Szintetizátor Expot, amely ízelítőt nyújt a szintetizátor múltjából, jelenéből és egy kicsit a jövőjéből is. Igazi retro szintikkel, érdekes előadásokkal tarkított programsorozat várja a közönséget és a szakma képviselőit egyaránt.

Vendégeink: Fogarasi Lajos főszervező, igazgató, Klauzál Gábor Művelődési Központ és Jankai Béla dalszerző, zongoraművész.



@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!