2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

Árvízvédelmi stratégia – Reggeli járat

2017. szeptember 28., csütörtök 14:49, frissítve: csütörtök 18:22

Adás:
2017. szeptember 29., péntek 5.50
2017. szeptember 29., péntek 13.05

Átfogó árvízvédelmi stratégia kidolgozását követelik a Liberálisok, akik szerint a parttalanná vált római-parti gátvita megoldásának valódi gátja maga a főpolgármester. Miből következtetnek erre, és milyen megoldást javasolnak ők? Szabadai Viktort, a Liberálisok budapesti választmányának elnökét kérdezzük.

Miért nem lehet még mindig szinte semmit sem tudni a készülő új Nemzeti Alaptantervről, amikor abban a döntéshozók szerint semmi titkos nincs. Erről és a pedagógushiányról is kérdezzük Galló Istvánnét, a Pedagógusok Szakszervezetének elnökét.

Nem úszta meg botrány nélkül a tisztújítást az úszószövetség. Horti Gábor és vendége, Bucsy Levente, a Magyar Nemzet újságírója azt elemzi majd, miért kellett fél év után elnököt cserélniük az úszóknak, és mi lesz az új vezetőség legsürgetőbb feladata.

A Reggeli járat ezúttal Keresztény Zoltánnal, a Polgári Világ elnökével fut be a Peronra. Az új párt az eurós népszavazással robbant be a hírekbe, a kezdeményezés azonban nem ment át a választási bizottságnál, így most a Kúriához fordulnak ügyükben. Erről és választási céljaikról, lehetséges szövetségeseikről és támogatóikról is kérdezzük a pártelnököt.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!