2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

Akcióban az UNICEF – Reggeli járat

2016. április 27., szerda 17:36, frissítve: szerda 18:21

Adás:
2016. április 28., csütörtök 5.50

Plakátkampány újratöltve. A Civil Összefogás Fórum újabb köztéri plakátkiállítást rendezett az illegális bevándorlásról. De miért kerül egy lapra a migráns, a terrorista és a baloldal? Vendégünk Heizler Norbert László, a CÖF országos koordinátora.

Hűtlen kezelés. Az MNB alapítványinak pénzügyei vajon nevesíthetők a fenti büntetőjogi fogalommal? Vendégünk Magyar György ügyvéd.

Akcióban az UNICEF. Gyermekbántalmazás ellen indított videókampányt, mobilalkalmazást és weboldalt az UNICEF magyar bizottsága. Vendégünk Lux Ágnes, az UNICEF Magyarország gyermekjogi igazgatója.

Nem ment el az agyuk! Második alkalommal szervezi meg a Brain Bar Budapest globális technológiai jövő fesztiválját a Design Terminál. Célközönség a vállalkozó kedvű fiatalok. Vendégünk Böszörményi Nagy Gergely, a Design Terminál főigazgatója.

Pazar viseletek, dübörgő színpadok. Erdélyben és hazánkban turnézik a csíkszeredai Hargita néptáncegyüttes. Vendégünk András Mihály művészeti vezető, igazgató.

Óbuda napja 2016. Azaz kezdődik a fesztiválszezon, többek között Halász Judittal, Berecz Andrással, de fellép Péterfy Bori & Love Band, 30Y is. A legtöbb múzeum ingyen várja látogatóit, és lesz minden, mi szem-szájnak ingere. Vendégünk Lőrincz Edina, az Óbudai Kulturális Központ igazgatója és Premecz Mátyás, a Kéknyúl Hammond Band zenekarvezetője.

A legkorábban mi kezdünk. Heer Orsolya várja önöket csütörtök 5 óra 50 perctől.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!