2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

Kamion és busz is balesetezett, ketten vesztették életüket

2017. május 4., csütörtök 08:35, frissítve: csütörtök 09:15

Több súlyos baleset is történt az esős időben szerdán.

A Vas megyei Körmend közelében egy kamion és két személyautó ütközött. Egy ember meghalt, és négy sérültet szabadítottak ki a roncsokból. A kamion is az oldalára fordulva állt meg.

A Heves megyei Mátrafürednél egy személygépkocsi és egy távolsági busz karambolozott frontálisan egy éles kanyarban. Az autóban utazó egyik ember életét már nem tudták megmenteni, a helyszínen életét vesztette. A busz utasai közül senkinek nem esett baja.

„A 24-es számú főúton, Mátraháza és Mátrafüred között közlekedett egy személygépkocsi Mátrafüred irányába május 3-án tizenegy óra körüli időben, amikor – az eddigi információink szerint – a menetirány szerinti bal oldali forgalmi sávba átcsúszott, és ott összeütközött egy vele szemben közlekedő menetrend szerinti autóbusszal. Az ütközés következtében a személygépkocsi utasa, egy nő a helyszínen életét vesztette, további két utas, illetve a gépjárművezető orvosi ellátást igénylő sérülést szenvedett. A buszon utazók közül az eddigi adatok alapján senki nem sérült meg” – tájékoztatott Soltész Bálint, a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!