2024. 05. 23. Csütörtök Dezső napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Láncreakció 04:40

Kék hírek

Vasúti talpfák égtek tegnap késő este Rákosrendező vasútállomáson + videó

A tűz a Teleki Blanka utca felőli oldalon, egy száz méter hosszú, húsz méter széles, öt méter magasságú talpfarakást és a környezetében található aljnövényzetet érintette, valamint veszélyeztetett egy harminckét köbméteres gáztartályt is.

  • Vasúti talpfák égtek tegnap késő este Rákosrendező vasútállomáson + videó

A fővárosi hivatásos, valamint rózsadombi és zuglói önkéntes tűzoltók, illetve a FOKA Folyami Katasztrófavédelem és Speciális Mentő Egyesület önkéntesei hajnali két órára körülhatárolták a tüzet, azaz megakadályozták a lángok továbbterjedését. Az oltásban tizenkilenc jármű és több, mint ötven tűzoltó vett részt. A talpfák szétbontásán, illetve végleges oltásán még kedden reggel is dolgoztak a tűzoltók. Személyi sérülés nem történt.

Forrás: Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Fotó: Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság / képernyőfotó

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!