2024. 05. 29. Szerda Magdolna napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Komment 17:45

Kék hírek

Vádat emeltek egy 75 éves asszony ellen + videó

Pénzmosás miatt kell bíróság elé állnia egy 75 éves komlói nőnek.

  • Vádat emeltek egy 75 éves asszony ellen + videó

Az asszony a világhálón ismerkedett meg egy magát jemeninek mondó férfival, aki rávette, hogy Magyarországon bankszámlákat nyisson, az oda utalt pénzt pedig váltsa át kriptovalutára. Azt mondta az összeggel nehéz sorsú gyermekeket fognak támogatni. A valóság azonban az volt, hogy a pénz bűncselekményből származott. A hatóság egy alkalommal figyelmeztette a nőt, de ő továbbra is folytatta a pénzmosást.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!