2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

Kék hírek

Újabb részletek: Ekkor derül ki, mi okozta Berki Krisztián halálát

Berki Krisztián édesanyja elárulta a boncolás időpontját.

  • Újabb részletek: Ekkor derül ki, mi okozta Berki Krisztián halálát

Az egész országot megrázta a pénteki hír, miszerint elhunyt Berki Krisztián. A 41 éves médiaszemélyiség halálával kapcsolatban kiderült, hogy a holttestre nagyobbik lánya, Nati talált rá IX. kerületi lakásának erkélyén, az ingatlanban pedig nagymennyiségű kábítószert találtak a rendőrök.

A halál pontos oka azonban azóta sem derült ki.

Krisztián egész családja gyászol, özvegye, Mazsi elárulta, hogy épp a békülés időszakában voltak, édesanyja pedig zokogva azt nyilatkozta, hogy fia nagyon jó gyermek volt, és képtelen felfogni elvesztését. Júlia azt is elárulta: nem tudott Krisztián kábítószeres ügyeiről.

– El sem hiszem, hogy nincs többé, néhány napja voltam velük babaúszáson. Tervei voltak, úgy volt, hogy múlt hétvégén jönnek meglátogatni engem a kicsivel és Mazsival, de erre sajnos már nem került sor – mondta korábban elcsukló hangon a Blikknek Júlia.

Várjuk a boncolás eredményét, hogy kiderüljön, szteroid vagy kábítószer ­okozhatta-e a fiam halálát, mert találtak valamit a rendőrök. Pénteken lesz a boncolás, vizsgálják, mitől állt meg a szíve. Nem tudtam, hogy a fiam drogozott 

– folytatta az édesanya, aki azt is elmondta, hogy gyászában Mazsival osztozik. 

– Ő sem tudja elhinni, hogy Krisztián nincs többé, azt mondta: azt álmodta, ott van mellette és azt mondja neki, hogy szereti. A kis Nati is imádta az apját, a szeme olyan, mint az övé…

Borsonline

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!