2024. 07. 17. Szerda Endre, Elek napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Komment 17:45

Kék hírek

Újabb infók Opitz Barbi eltűnéséről - Megszólalt a BRFK, elszámoltatásban a barátja

Kora délután járta be a magyar sajtót, hogy eltűnt Opitz Barbara. Az énekesnőt nem érték utol családtagjai, nagyon aggódnak érte, hiszen korábban halálos fenyegetéseket kapott. 

  • Újabb infók Opitz Barbi eltűnéséről - Megszólalt a BRFK, elszámoltatásban a barátja

Egy, az eltűnt személyek kérésére létrehozott civil kereső Facebook-csoportban az alábbi bejegyzést tette Opitz Barbara testvére: “Ha valaki látta Opitz Barbit, a testvéremet azonnal értesítsetek! Tegnap óta nem lehet elérni, elindult vonattal Kókára a barátjához, Serleg Alberthez, aki életveszélyesen, gyilkossággal fenyegette! Kérem, ha bárki bármit tud azonnal hívjon 06309982669 vagy írjon!”

Az énekesnő testvére péntek este már azt közölte, hogy megtalálták Barbarát, de az ügy egyre rejtélyesebb.

Budapesti Rendőr-főkapitányság az üggyel kapcsolatban az alábbiakat közölte: 2022. december 23-án 12 óra 42 perckor érkezett bejelentés a rendőrségre, hogy egy nőt a lakásán a barátja megfenyegetett, és arra kényszerítette, hogy vidékre menjen vele. A rendőrök a bejelentéssel érintett lakcímre kimentek, ahol a nő nyitott ajtót. Az intézkedés közben a bejelentésben említett férfi is megjelent. Tekintettel arra, hogy a férfi korábbi viselkedésével kapcsolatban felvetődött a garázdaság gyanúja, így a férfit előállították a VII. Kerületi Rendőrkapitányságra. Elszámoltatása folyamatban van. A bejelentésben említett nőt a rendőrök tanúként hallgatják ki.

Az esettel összefüggésben személyi sérülés nem történt.

Fotó: Szabolcs László

Kapcsolódó cikk: Eltűnt Opitz Barbi, miután korábban egy ismerősétől halálos fenyegetést kapott 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!