2022. 07. 06. Szerda Csaba napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Napi aktuális 06:30

Kék hírek

Újabb drámai részletek a munkahelyén megkéselt Zsuzsa tragédiájáról

Megszólalt a gyászoló család közeli ismerőse.

A munkahelyétől harminc kilométerre lakott a családjával az a 45 éves nő, akit egy veszprémi gyárban gyilkoltak meg vasárnap korán reggel. A kétgyermekes édesanya, S. Zsuzsa hozzátartozói teljesen értetlenül állnak a történtek előtt, képtelenek felfogni, mi vezethetett odáig, hogy valaki kioltsa szerettük életét. Megbecsült, felelősségteljes pozícióban, minőségellenőrként dolgozott az elektronikai vállalatnál már régóta, vérbe fagyott holttestére pedig a cég öltözőjében bukkantak rá. Egy késsel többször is hason szúrta a gyilkosa, akit egy közeli buszmegállóban fogtak el.

 

„Az a férfi nem olyan régóta dolgozhatott a cégnél, de úgy tudom, már több nőnél is bepróbálkozott, mások is panaszkodtak rá. Korábban viszont sosem volt agresszív, nem tudjuk, most mi történhetett vele. Biztos a visszautasítás miatt támadhatott. A munkások az étkezdében a saját késeikkel ehetnek, így könnyen bevihette magával a gyilkos eszközt” – magyarázta a Blikknek a cég egyik alkalmazottja. Több vendégmunkást is foglalkoztatnak, felmerült, hogy a férfi is külföldről érkezhetett, de a lap szerint egy 25 éves, Hajdú-Bihar megyéből származó magyar állampolgár az elkövető.

Az áldozat családja fájdalmuk miatt nem akartak nyilatkozni. A falubeliek kedves, jóravaló, segítőkész embernek ismerték Zsuzsát. 

Hihetetlen, hogy az ember még a munkahelyén sincsen biztonságban. Hétfőn ment be kihallgatásra a rendőrségre Zsuzsa férje, s egyelőre a család is csak a hírekből tájékozódik. Onnan tudják, hogy ez a férfi másokat is zaklathatott 

– mesélte az áldozat és a gyászoló család egyik közeli ismerőse.

„Nagyon békés, kiegyensúlyozott, vidám nő volt szegény, nemrég ünnepelték a 25. házassági évfordulójukat a férjével. Három műszakban dolgozott, de sosem panaszkodott, hogy problémája lenne valakivel. Óriási a cég, gyakran cserélődnek az emberek, de erre senki nem számíthatott. Egy nappal a halála előtt, szombaton még a szüleinél járt a gyerekeivel. Csak éjszakára ment be dolgozni, de haza már nem érkezett” – tette hozzá a megtört ismerős.

Úgy tudni, a férjnek felajánlották, hogy a vállalati öltözőben átveheti a felesége holmijait, de képtelen volt oda bemenni. A lap elérte telefonon a gyilkossággal gyanúsított A. Gergő Hajdúságban élő családját, akik nem tudtak a fiatalember tettéről. Eddig nem értették, miért nem tudják elérni őt telefonon...

Ripost

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!