2024. 06. 24. Hétfő Iván napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Láncreakció 13:00

Kék hírek

Továbbra sem tudni, hogy mi okozta a XVI. kerületi uszodatüzet

Exkluzív felvételeket és interjút is készített a Napindító stábja a hétvégén leégett rákosszentmihályi Konrád Ferenc Uszodában. Személyi sérülés nem történt, de az uszoda szinte teljesen megsemmisült, továbbra sem tudni, hogy mi okozta tüzet.

  • Továbbra sem tudni, hogy mi okozta a XVI. kerületi uszodatüzet

Az elmúlt hétvégén hatalmas lángok csaptak fel Budapest XVI. kerületében a Konrád Ferenc uszodában. A több mint kétezer négyzetméteres uszoda több 300 négyzetméteres tetőszerkezete kapott lángra. Az, hogy pontosan mi történt még nem lehet tudni.

A tetőszerkezet mellett a jakuzzi, a 25 méteres uszoda és a szauna is odaveszett. Kovács Péter kerületi polgármester úgy fogalmazott, hogy

szerencse a szerencsétlenségben, hogy a kerületi gyerekek máshol is tudnak úszni.

A tűzben szerencsére személyi sérülés nem történt, de az anyagi kár több tízmillió forint.

A polgármester szerint ismét elérkezett a társadalmi összefogás ideje!

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!