2024. 02. 26. Hétfő Géza napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Híradó 18:30

Kék hírek

Toplistás elfogás - videó

Embercsempészés miatt szerepelt a magyar rendőrség körözési toplistáján a férfi, akit a budapesti nyomozók fogtak el.

  • Toplistás elfogás - videó

Két hónapja a Tatabányai Törvényszék adott ki elfogatóparancsot a 47 éves T. Bálint ellen, aki nem kezdte meg az embercsempészés bűntettek miatt jogerősen kiszabott, összesen kilenc év szabadságvesztését. Mivel a férfit nem találták fővárosi lakhelyén, vagy más vélhető tartózkodási helyein, felkerült a rendőrségi körözési toplistára, és a Budapesti Rendőr-főkapitányság Célkörözési Osztálya kezdett nyomozni utána.

Az adatgyűjtés eredményeként 2022. november 8-án a VI. kerületi Podmaniczky utcában fogták el a BRFK Bűnügyi Bevetési Osztály munkatársainak segítségével. A férfi éppen egy bérelt autóból szállt ki, amit feltehetően azért használt, hogy ne akadhassanak a nyomára. A célkörözési nyomozókon azonban az autómegosztó szolgáltatás igénybevételével sem tudott kifogni, előállítását követően a büntetés-végrehajtási intézetbe vitték, hogy megkezdje szabadságvesztésének letöltését. Mivel az is kiderült, hogy a bérelt kocsit eltiltás hatálya alatt vezette, emiatt külön eljárás indult ellene.

police.hu

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Hozzájárult a parlament Svédország NATO-csatlakozásához

Hozzájárult a parlament Svédország NATO-csatlakozásához

Hozzájárult az Országgyűlés Svédország csatlakozásához az Észak-atlanti Szerződés Szervezetéhez (NATO). A képviselők 188 igen és 6 nem szavazattal, tartózkodás nélkül hagyták jóvá a csatlakozási jegyzőkönyv kihirdetéséről szóló törvényt.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

9 hónapos kisfiút keres a rendőrség

9 hónapos kisfiút keres a rendőrség

A Szolnoki Rendőrkapitányság eltűnés miatt keresi a 9 hónapos Balogh Krisztofer Laurent szolnoki lakost. A gyermek utolsó tartózkodási helyéről édesanyjával ismeretlen helyre távozott.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!