2024. 04. 28. Vasárnap Valéria napja
Jelenleg a TV-ben:

Európai Híradó

Következik:

Körhinta 13:00

Kék hírek

Szökésben van egy gyilkossággal gyanúsított férfi

Kedden tartották volna meg az előkészítő ülést két vádlottal nyereségvágyból elkövetett emberölési ügyben, azonban egyikük, az ügy elsőrendű vádlottja még a tárgyalást megelőzően a bűnügyi felügyeletből megszökött – közölte a Magyar Nemzettel a Budapest Környéki Törvényszék Sajtó- és Kommunikációs Osztály vezetője.

  • Szökésben van egy gyilkossággal gyanúsított férfi

A bíróság ezt követően a vádlott ellen elfogatóparancsot adott ki, írja a Magyar Nemzet.

Sajtóhírek szerint ő lehetett az a férfi, aki még 2022. október 2-án egy sportautót akart ellopni az egyik váci dohánybolt elől, és bár a tulajdonos ezt megpróbálta megakadályozni, a tolvajok elgázolták. A férfi a kórházban meghalt.

Korábban a Pest Vármegyei Főügyészség  is beszámolt az esetről, akkor azt írták, egy váci dohánybolt előtt egy kis csoport férfi alkoholt fogyasztott. Hajnali háromnegyed öt környékén érkezett a sértett gépkocsijával a dohánybolthoz, majd bement vásárolni, miközben az autót járó motorral, a két vádlottól pár méterre hagyta. 

Miután a sértett bement a boltba, a két elkövető odalépett a járműhöz, abba beszálltak és el akartak onnan hajtani. A boltban levő férfi ezt észrevette, kirohant az autóhoz és próbálta az elkövetők útját állni úgy, hogy a kocsi elé lépett, de a sofőr ennek ellenére gyorsított és így a sértett az autó motorháztetőjére került. Ekkor a kocsit vezető férfi hirtelen balra, majd azután jobbra rántotta a kormányt és felhajtott a járdaszegélyre is, ahol az autó kissé megemelkedett. A sértett ekkor leesett a járműről a földre.

teljes cikk a Magyar Nemzet honlapján olvasható.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Orbán Viktor fővárosi fejlesztésekről tárgyalt

Orbán Viktor fővárosi fejlesztésekről tárgyalt

Budapesten több helyszínen tájékozódott és tárgyalt Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke a főváros helyzetéről, problémáiról, fejlesztésekről - olvasható Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetőjének az MTI-hez eljuttatott hétvégi kampányösszefoglalójában.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!