2024. 10. 11. Péntek Brigitta napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 15:00

Kék hírek

Szexuális ragadozót ítéltek el hosszú évekre

Szexuális erőszak bűntette miatt jogerősen 18 év fegyházbüntetésre ítélt a másodfokon eljáró Győri Ítélőtábla egy férfit, aki éveken át szexuális cselekményt végzett nevelt lányával – tudatta a táblabíróság döntését pénteken a Győri Fellebbviteli Főügyészség az MTI-vel.

  • Szexuális ragadozót ítéltek el hosszú évekre

A döntéssel az ítélőtábla négy évvel súlyosította az első fokon eljáró Győri Törvényszék határozatát.

A bíróság végleges hatállyal eltiltotta a férfit bármely olyan foglalkozás gyakorlásától, amelynek keretében tizennyolcadik életévét be nem töltött személlyel kerülne kapcsolatba, és kizárta a feltételes szabadságra bocsátás lehetőségéből.

A jogerős tényállás szerint a vádlott és az élettársa Mosonmagyaróváron közösen nevelték négy gyermeküket, valamint a nő korábbi kapcsolatából származó két gyermeket.

A férfi 2013 júliusától a 2004 júniusában született nevelt lányával rendszeresen szexuális cselekményt végzett, illetve annak eltűrésére kényszerítette.

A gyermek kezdetben nem tiltakozott, mert félt, hogy a vádlott megveri.

Idősebb korában tudatosult benne, hogy a férfi viselkedése nem normális szülői magatartás, így megpróbált ellenállni, de a vádlott erőszakos lett vele. Megfenyegette, hogy a korábbi aktusokról felvett videót megmutatja az édesanyjának.

A gyermek 2022 januárjában merte elmondani a vele történteket az édesanyjának, aki azonnal feljelentést tett.

Fotó: illusztráció (Shutterstock)

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!