2024. 04. 27. Szombat Zita napja
Jelenleg a TV-ben:

Globál

Következik:

Bayer show 00:05

Kék hírek

„Szerencsétlen nem sokat szenvedhetett, 400 kiló lehet egy ilyen oszlop”

Kilencéves kisfiú vesztette életét amikor rádőlt egy kőkerítés. A tragédia egy pesterzsébeti iskolánál történt. A szerencsétlenséget az okozta, hogy egy teherautó a kőkerítésnek ütközött.

  • „Szerencsétlen nem sokat szenvedhetett, 400 kiló lehet egy ilyen oszlop”

Fekete zászló leng egy Erzsébeti iskola homlokzatán. Helyszínelés nyomok az úttesten. Egy kidőlt kőkerítés az iskola hátsó bejáratánál. Budapest XX. kerületében történt tragédia. Információnk szerint papírgyűjtésre érkezett az iskolába egy teherautó amely éppen akkor tolatott ki a kapun amikor egy kilenc éves gyerek be akart menni rajta. A teherautó nekiment a kerítésnek, ami kidőlt és pont a gyerekre zuhant, és agyonnyomta.

Könnyeivel küszködve mesélt a tragédiáról az iskolával szemben lakó. A férfi azt is elmondta, hogy csak egy hatalmas sikoltozásra lett figyelmes.

Szerintem a gyerekről akarták először leemelni a betont, és le is emelték, majd elsőként a mentős akart vele kommunikálni, majd jött a gyerekmentő, akkor már körbekordonozták. Gondoltam, hogy ott már sokkal problémásabb a dolog, és hát szerencsétlen nem sokat szenvedhetett, mert olyan 400 kiló lehet egy ilyen oszlop.

A kisfiú mellett sétált az édesanyja is aki lábsérüléseket szenvedett, őt a mentők traumatológiai osztályra szállították. A teherautó sofőrjét gyanúsítottként hallgatták ki és őrizetbe vették a budapesti rendőrök.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Svenk: A S.E.R.E.G. + videó

Svenk: A S.E.R.E.G. + videó

Miért szeretik annyira az emberek – immár a magyarok is – a sorozatokat? A témáról Kenderessy Szabolcsot, a Sorozatwiki.hu főszerkesztőjét kérdeztük a Svenkben.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!