2024. 09. 24. Kedd Gellért, Mercédesz napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:55

Kék hírek

Súlyos sérülés miatt rohant a mentő egy nyíregyházi iskolához

Több helyen is vágásos sérüléseket szenvedett az a fiú, aki véletlenül átesett egy üvegajtón a nyíregyházi Művészeti Szakgimnáziumban hétfő délután - írja a szon.hu.

  • Súlyos sérülés miatt rohant a mentő egy nyíregyházi iskolához

A portál közlése szerint nagy volt a riadalom, de a gyors és szakszerű orvosi ellátásnak köszönhetően a fiú túlélte a balesetet.

Csurák Ildikó Júlia, a Nyíregyházi Művészeti Szakgimnázium intézményvezetője elmondta, a folyosón megbotlott a diák, és az egyik ajtónak esett, aminek üveggel van kirakva a teteje. Beletenyerelt az üvegbe, ami összetört, át is nyúlt rajta, ekkor vágta meg több helyen karját. Sajnos nagyobb ereket is elvágott az üveg, így nagyon vérzett. Természetesen azonnal értesítettük a mentőket – mondta az igazgató, és hozzátette: az iskolában van egészségügyi segítő, aki azonnal cselekedett, megkezdte az elsősegélynyújtást, amíg a mentők kiérkeztek. Az osztálytársai is, akikkel együtt mentek a folyosón, nagy lélekjelenlétről tettek tanúbizonyságot.

– Sok vért veszített szegény fiú, de a gyors segítségnek köszönhetően nem történt nagyobb tragédia.

Ebben a pedagógusoknak és a diákoknak is nagy szerepük volt, akik amellett, hogy nagyon megrémültek a rengeteg vér láttán, azonnal a fiúhoz siettek. A gyors orvosi ellátásnak köszönhetően pedig már azt mondhatjuk, hogy a súlyos részén túl van a gyermek – fogalmazott az intézményvezető, és hozzátette: természetesen azonnal értesítették a szülőket az esetről, az igazgatónő pedig azóta személyesen is bement a kórházba, meglátogatta a fiút.

Fotó. illusztráció (Shutterstock)

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Kínai embercsempészek ellen emeltek vádat

Kínai embercsempészek ellen emeltek vádat

Horvátországból Magyarországon keresztül akarta Ausztriába csempészni három honfitársát két kínai férfi, vádat emeltek ellenük - tájékoztatta a Zala Vármegyei Főügyészség helyettes szóvivője.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!