2024. 04. 20. Szombat Tivadar napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Paláver 15:35

Kék hírek

Román embercsempészek próbálkoztak Röszkénél

A Csongrád megyei nyomozók őrizetbe vettek két román állampolgárságú férfit, akik 11 illegális migránst akartak az ország területére, onnan pedig Nyugat-Európába szállítani.

  • Román embercsempészek próbálkoztak Röszkénél

A két férfi szombat reggel egy román honosságú gépkocsival akart az ország területére lépni Röszkénél. A magyar rendőrök a jármű ellenőrzése során, annak rakterében levő bútorok között 11 határsértőt találtak megbújva. Ők iráni, pakisztáni és indiai állampolgárnak vallották magukat, azonban sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni – olvasható a Police.hu-n.

A megalapozott gyanú szerint a sofőr és társának célja az lett volna, hogy a migránsokat eljuttassák Magyarországra, onnan pedig Nyugat-Európába.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói a két román állampolgárságú férfit embercsempészés bűntettének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vették, majd az ügyészségen előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.

A rendőrök az illegális migránsokat visszakísérték az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Újabb feljelentés Magyar Péter ellen

Újabb feljelentés Magyar Péter ellen

Dúró Dórának a parlament folyosóján annyit mondott, kezét csókolom, de nem egyeztetett vele - így reagált Kocsis Máté az atv.hu-nak, miután Magyar Péter azt állította, hogy Kocsis és Dúró rendszeresen egyeztet.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Tragédia történt Ágasegyháza közelében + videó

Tragédia történt Ágasegyháza közelében + videó

Halálos baleset történt szombaton az 5301-es úton Ágasegyháza közelében - közölte a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság az MTI érdeklődésére. A baon.hu úgy tudja, egy fiatal sofőr volt az áldozat.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!