2023. 06. 10. Szombat Margit, Gréta napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Ferencz József a második unitárius aranykor 03:00

Kék hírek

Rendőrség: Betörte az autó egyik ablakát a felháborodott gyalogos Veszprémben

A közlekedési szituációnak garázdaság lett a vége.

  • Rendőrség: Betörte az autó egyik ablakát a felháborodott gyalogos Veszprémben

A gyalogosan közlekedő férfi azon háborodott fel 2023. január 4-én délután, hogy az egyik belvárosi útszakaszon tolatást végző sofőr nem tanusított kellő figyelmet. Az autó mögött gyalogosan áthaladó férfi a kocsi jobb első ajtajához ment és emelt hangon szóvá tette a járművezetőnek, hogy kis híján elütötte, majd rácsapott a szélvédőre. Az ütés következtében az üveg betört, beterítve üvegdarabokkal a jobb első ülésen helyet foglaló utast - olvasható a police.hu-n

A sofőr ekkor kiszállt a kocsiból és távozó gyalogos után ment és felindultan számon kérte a férfin a garázda viselkedést. A sofőr által kihívott rendőrök a tovább haladó gyalogos férfit néhány utcával arrébb elfogták.

Az 53 éves helyi lakost előállították a Veszprémi Rendőrkapitányságra és garázdaság vétség elkövetésének meglapozott gyanúja miatt kihallgatták.

police.hu

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!