2024. 04. 25. Csütörtök Márk napja
Jelenleg a TV-ben:

CPAC Magyarország 2024

Következik:

Híradó 12:00

Kék hírek

Rendőrökre támadt Iharosberényben egy férfi

A rendőrök szerdán reggel lezárták Iharosberény község egy részét, hogy egy férfival szemben intézkedjenek, de ő szembeszállt a Terrorelhárítási Központ (TEK) különítményével.

  • Rendőrökre támadt Iharosberényben egy férfi

Pontosat nem lehet tudni, csupán annyit, hogy a férfi, akit intézkedés alá akartak vonni, szembeszállt a rendőri különítménnyel – írja az Sonline.hu

A faluban úgy tudják, a férfi korábban már drogügybe keveredett, és most újra kiszálltak hozzá, de nem ment minden simán. Többen arról értesültek, hogy lövöldözés tört ki, sőt néhányan tudni vélik, hogy a férfi ellőtte egy rendőr lábát, de azt is hallani, hogy robbantással fenyegetőzött.

Mentő is érkezett a házhoz, a férfi édesanyját szállították el, de nem tudni hogy rosszul lett-e, egyesek szerint ki kellett szabadítani, mert a férfi robbantással fenyegetőzött. Azt sem tudni, hogy kicsúszott-e a rendőrök markából, mert rendőrségi drónokat láttak a környéken, és azt feltételezték, hogy azokkal keresik.Közel van az erdő, attól lehetett tartani, ha beveszi magát a kaszói rengetegbe, elveszítik a nyomát.

A lapot Kovács Katalin főügyészségi katonai ügyész arról tájékoztatta, hogy az ügyben a Kaposvári Regionális Nyomozó Ügyészség indított eljárást, a részleteket pénteken ismertetik. Továbbá somogyi igazságügyi forrásból arról értesültek, hogy nem történt haláleset, csupán egy „problémás intézkedés”, mert a férfi szembefordult a rendőrökkel.

Forrás: Sonline.hu

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Már érik a szamóca, jó termés várható

Már érik a szamóca, jó termés várható

A fűtött és fűtetlen fóliasátrakban már érik a magyar szamóca, május elején a szabadföldi ültetvényeken is megkezdődhet a szüret. A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara és a Magyar Zöldség Gyümölcs Szakmaközi Szervezet (FruitVeB) csütörtökön kiadott körképe szerint az idén kiegyensúlyozott termés várható.
13 éves lányt molesztált, őrizetbe került

13 éves lányt molesztált, őrizetbe került

Egy baranyai lakásotthon nevelője tett bejelentést a rendőrségen április 21-én arról, hogy egyik neveltjük az előző éjszakát egy ismeretlen férfival Baranyajenőn töltötte. A 13 éves lány elmondása szerint akarata ellenére a férfi fogdosta és szexuálisan molesztálta őt.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!