2022. 05. 18. Szerda Erik, Alexandra napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Háború Ukrajnában 13:00

Kék hírek

Rendőrkézen a rongáló

A XVIII. kerületi rendőrök tetten érték és a helyszínen elfogták azt a férfit, aki a gyanú szerint megrongált egy gépkocsit a fővárosban.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XVIII. Kerületi Rendőr-főkapitánysága rongálás vétség, illetve garázdaság vétség gyanúja miatt folytat eljárást egy 36 éves budapesti férfival szemben, aki 2022. január 19-én 20 óra körül körberugdosott egy parkoló autót a XVIII. kerületi Gilice térnél.

A rendelkezésre álló adatok alapján a férfi a jármű egyik visszapillantó tükrét lerúgta, a másikat pedig félig leszakította, valamint a karosszériát több helyen úgy megrúgta, hogy az behorpadt. A kerületi rendőrök bejelentésre érkeztek a helyszínre, ahol F. Lászlót elfogták, majd a XVIII. Kerületi Rendőrkapitányságra előállították.

A garázdát a nyomozók rongálás vétség, valamit garázdaság vétség gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, amely miatt a F. László panasszal nem élt, és a bűncselekmények elkövetését elismerte. Érdemi vallomást nem tett, motivációját ittasságára fogta. 

Police.hu

kép: Police.hu

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

A gyalázat napja

A Newsmax 42 perces dokumentumfilmje a Capitolium 2021. január 6-i ostromáról - Globál, szombat 23 óra, HírTV.

Kapcsolódó tartalmak

Katalizátorokat loptak

Az Esztergomi Járási Ügyészség lopás bűntette miatt folyamatban lévő ügyben vádat emelt azzal a három férfival szemben, akik Esztergomban katalizátorokat tulajdonítottak el gépjárművekről.

Százötvenmillió forintos drogfogás Budapesten

Százötvenmillió forint értékű kábítószert foglaltak le hétfőn egy budapesti házaspárnál és a dílerüknél – közölte a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) szerdán a police.hu oldalon.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!