2023. 11. 29. Szerda Taksony napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 23:00

Kék hírek

Rangos elismerést kapott a Kiállok érted című bűnmegelőzési előadás

A prostituálttá válás és az emberkereskedelem veszélye a témája annak a színházi darabnak, amelyet évek óta sikerrel adnak elő gyermekotthonokban élő fiataloknak és nevelőiknek.

  • Rangos elismerést kapott a Kiállok érted című bűnmegelőzési előadás

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma a 2021. év Társadalmi Innovációja oklevéllel és cím használatával ismerte el a KV Társulat, a Láthatáron Csoport és az ORFK Bűnmegelőzési Osztály közös bűnmegelőzési előadás-sorozatát. 

Az emberkereskedelem elleni küzdelem hatékonyságának növelése érdekében, a Belügyminisztérium támogatásával, az Országos Rendőr-főkapitányság szervezésében, a KV Társulat és a Láthatáron Csoport előadásában az elmúlt négy évben több mint 20 alkalommal mutatták be a Kiállok érted című színdarabot. Az előadás egy komplex társadalom-érzékenyítő program, amelynek elsődleges célcsoportja a gyermekotthonokban élő gyermekek, illetve a velük foglalkozó szakemberek. Az előadás és a hozzá kapcsolódó feldolgozó program elsősorban a prostituálttá válás és a szexuális kizsákmányolás veszélyeire történő figyelemfelhívás. Az előadás főhősének, egy fiatal lánynak a történetén keresztül megoldásokat kaphatunk az áldozattá válás elkerülésére, a helyes döntések meghozatalára.

A fontos társadalmi kérdést feldolgozó program sikerességét elismerve a díjat ünnepélyes keretek között Prof. Dr. Kásler Miklós, az Emberi Erőforrások Minisztériumának minisztere adta át 2022. április 5-én a művészeti csoport vezetőjének, Urbanovits Krisztinának és dr. Töreki Sándor r. vezérőrnagynak, a bűnügyi országos rendőrfőkapitány-helyettesnek.  

Police.hu

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Vezércikk: Daniel Freund Orbán Viktorral kel és fekszik + videó

Vezércikk: Daniel Freund Orbán Viktorral kel és fekszik + videó

A bukott baloldali miniszterelnök-jelölt legújabb Facebook-bejegyzése arra utal, hogy Brüsszelben kiadták az ukázt: Soros kitartottjai, egyesüljetek! Márki-Zay Péter most azzal büszkélkedett a Facebook oldalán, hogy Daniel Freunddal, Magyarország "nagy barátjával" találkozott. A hírre a Vezércikk vendégei is reagáltak.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!