2024. 05. 19. Vasárnap Ivó, Milán napja
Jelenleg a TV-ben:

Ottó

Következik:

Híradó 23:05

Kék hírek

Rácsok mögött marad az újbudai pedofilbotrány gyanúsítottja

Rab Ferenc, a Fővárosi Főügyészség helyettes szóvivője a Mandinernek megerősítette azt a sajtóértesülést, miszerint három hónappal meghosszabbították az újbudai pedofilbotrány gyanúsítottjának letartóztatását.

  • Rácsok mögött marad az újbudai pedofilbotrány gyanúsítottja

A lap emlékeztetett, hogy két, önkormányzati felügyelet alatt álló óvodában is dolgozott az a 26 éves pedagógiai asszisztens, akit pedofil bűncselekménnyel gyanúsítanak. A valószínűleg homoszexuális férfit 14. életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett szexuális kényszerítéssel gyanúsítják.

Kiszivárgott információk szerint a pedagógiai asszisztens többek között a baloldali vezetésű önkormányzat által fenntartott egyik óvoda területén lévő mosdóban is fajtalankodhatott egy kisgyermekkel.

A szexuális kényszerítés miatt elrendelt nyomozásban a rendőrség vizsgálja annak a feljelentésnek a tartalmát is, ami az újbudai pedofilbotrány önkormányzati érintettségére hívja fel a figyelmet.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Bayer Zsolt felhívása + videó

Bayer Zsolt felhívása + videó

A műsorvezető, publicista a HírTV képernyőjén keresztül a Bayer show-ban mondta el, hogy miért lesz fontos a jűlius elsejei Békemenet, hogy miért kell ott lenni és miért kell kiállni Európa mellett. Szerinte meg kell mutatni, hogy mi vagyunk a normalitás, sőt, hogy mi vagyunk az az Európa, amelyet érdemes és lehet szeretni.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!