2024. 06. 21. Péntek Alajos, Leila napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 15:00

Kék hírek

Rács mögött marad a dorogi késelő rém

Letartóztatásban marad a dorogi rém, aki rettegésben tartott egy egész lakóközösséget – írta meg a kemma.hu.

  • Rács mögött marad a dorogi késelő rém

Dr. Horváth Sándor, a Komárom-Esztergom Vármegyei Főügyészség szóvivője arról tájékoztatta a Kemma.hu-t, hogy a súlyos testi sértés bűntettének kísérlete, felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette és garázdaság vétsége miatt indult ügyben az Esztergomi Járási Ügyészség indítványozta az elkövető - vagy ahogyan sokan ismerik, a dorogi rém - letartóztatásának három hónappal történő meghosszabbítását.

Az ügyészség indítványára a bíróság a férfi letartóztatását egy hónapra, 2024. május 14-én rendelte el. Az ügyészség a letartóztatás 2024. szeptember 14-ig történő hosszabbítását indítványozta bűnismétlés veszélye miatt.

Az indítvány szerint a férfi 2024. február 4-én Dorogon fiatalokkal az utcán üvöltözött, majd köveket, faágakat dobált egy ingatlan területére. Az ingatlanból kiszóltak a fiatalok, hogy menjen el, vagy hívják a rendőrséget. Ezt követően a férfi egy nagyobb követ keresett az utcán és az ingatlan területére a ház falának dobta, melynek során a villanyóra szekrény megkarcolódott, majd megragadott egy kerítés oszlopot, amit rángatni kezdett, melynek következtében az eltörött. A kerítés spernórács elemét szintén rángatta, aminek hegesztése ettől elengedett. A rongálással okozott kár 50.000 forint alatti.

Emiatt a nyomozó hatóság 2024. április 25-én garázdaság vétsége miatt hallgatta ki gyanúsítottként az elkövetőt.

A férfi 2024. május 11-én dél körül Dorogon a sértettet szóváltás közben szidalmazta és a nála lévő késsel fenyegette, majd azzal egy alkalommal a karján megvágta. A sértett karján olyan sérülés keletkezett, amely miatt műtéti beavatkozás vált szükségessé. Erről az esetről a Kemma.hu is részletesen beszámolt.

teljes cikk a Kemma.hu honlapján olvasható.

Fotó: Getty Images

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Egyre gyakoribb a gyermekek online szexuális bántalmazása

Egyre gyakoribb a gyermekek online szexuális bántalmazása

A gyermekek online szexuális bántalmazásával összefüggésben érkezett a legtöbb bejelentés a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) jogsegélyszolgálatához 2023-ban - közölte a Aranyosné Börcs Janka, az NMHH főigazgatója pénteken Budapesten.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!