2024. 06. 16. Vasárnap Jusztin napja
Jelenleg a TV-ben:

Bayer show

Következik:

Hazahúzó 01:00

Kék hírek

Prostitúcióra kényszerítette 19 éves ismerősét egy fiatal nő

Pécsett fogtak el a rendőrök egy 23 éves nőt, aki a gyanú szerint a 19 éves sértett kiszolgáltatott helyzetét kihasználva külföldön prostitúcióra kényszerítette - közölte a Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság pénteken a police.hu-n.

  • Prostitúcióra kényszerítette 19 éves ismerősét egy fiatal nő

Azt írták, hogy a nő külföldre utazott a sértettel, ahol fenyegetéssel, bántalmazással prostitúciós tevékenység végzésére kényszerítette.

Elvette a lánytól a prostitúcióval keresett pénzt, és a saját megélhetésére fordította. Az így szerzett mintegy 6,5 millió forintból egy autót és ékszereket vásárolt magának.

Idén tavasszal visszavitte a sértettet külföldre, és az ekkor megkeresett csaknem 2,5 millió forintot szintén elvette tőle, majd a sértettet külföldön is hagyta.

A rendőrök a 23 éves nőt csütörtökön fogták el, gyanúsítotti kihallgatása után őrizetbe vették és kezdeményezték a letartóztatását - olvasható a rendőrségi honlapon.

Borítókép: illusztráció (Shutterstock)

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Szélesvásznú történelem: Szindbád + videó

Szélesvásznú történelem: Szindbád + videó

A Krúdy Gyula klasszikusát feldolgozó, 1971-ben készült Szindbád című magyar drámában a főbb szerepeket Latinovits Zoltán és Dajka Margit alakította. Az adásban Zavaros Eszter és Csatári Bence műsorvezetők a filmről Tóth Auguszta színművésszel és Berettyán Sándor színművésszel beszélgetett.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!