2023. 12. 03. Vasárnap Ferenc, Olívia napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Sajtóklub 19:10

Kék hírek

Pontyokat akartak lopni tilalmi időszakban az orvhorgászok

Közel 16 kilogramm hal lett volna a zsákmányuk.

  • Pontyokat akartak lopni tilalmi időszakban az orvhorgászok

Június 11-én, szombaton éjjel és 12-én, vasárnap hajnalban is ismételten sikerült egy-egy orvhorgászcsapatot elfogniuk a Közép-Tisza-Vidéki Horgász Egyesületek Szövetsége halőreinek.

Az elkövetők horgászokmányok nélkül, horgászati tilalom alatt álló területen, rövid idő alatt kifogtak, és tartottak meg 4 darab pontyot, amelyek össztömege 15,93 kilogramm volt (3,7 kiló, 4,8 kiló, 3,67 kiló, 3,76 kiló).

A halakat a vízparttól távolabb, az erdőben elrejtve találták meg. A halak még életben voltak, így kíméletesen visszahelyezték azokat a halgazdálkodási vízterületre.

Az elkövetők nemcsak halvédelmi bírság kiszabására okot adó cselekményt követtek el, hanem ennél jóval súlyosabb bűncselekményt is.

A Malomzugi Holt- Zagyván az elmúlt hónaban a szokottnál gyakrabban végezték az éjszakai ellenőrzéseket, melyek során engedéllyel nem rendelkező horgászokat sikerült horgászaton tetten érni.

A területi engedélyen szereplő halőri telefonszámon fogadjuk a horgászok bejelentéseit – írták a Facebook oldalukon.

(fotó: Közép-Tisza-Vidéki Horgász Egyesületek Szövetsége)

 

Pecaverzum

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Halálos lakástűz volt Apcon

Halálos lakástűz volt Apcon

Lakástűzben meghalt egy ember advent első vasárnapján a Heves vármegyei Apcon - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság helyettes szóvivője az MTI-vel.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!