2023. 09. 22. Péntek Móric napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 20:55

Kék hírek

Petárdákkal dobálta meg a rémült kutyákat néhány fiatal Gyöngyösön

Értelmetlen és kegyetlen módszerekkel kínozták a környék állatait szilveszter éjszaka a gyöngyösi Duránda lakosai. Az esetről videó is készült. A Szurkolók Az Állatokért egyesület vezetője arról számolt be híradónknak, hogy a következő hetekben egyeztetni szeretnének a helyi önkormányzattal, lakossággal és a rendőrséggel, hogy a helyzet mielőbb megoldódjon, az állatokat pedig mielőbb elhozhassák és biztonságban tudhassák őket.

  • Petárdákkal dobálta meg a rémült kutyákat néhány fiatal Gyöngyösön

Petárdákkal és robbanóanyagokkal dobálták meg fiatalok szilveszter este a rémült kutyákat Gyöngyösön.

A felvételen az látható, hogy a viháncoló gyerekek az utcán “sajátos módon szórakoztak” és ijesztgetik az egyik ugató kutyát, amitől az eb láthatóan megijed és visszabújik a szakadt kapu mögé.

A napvilágot látott felvétel a Szurkolók az Állatokért egyesületnél is kiverte a biztosítékot, így ők is ellátogattak Gyöngyös Durándának nevezett, főként romák lakta városrészébe. Az állatvédő szinte élhetetlen állapotokról számolt be.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

A Viszkis szomszédja volt az esztergomi robbantó

A Viszkis szomszédja volt az esztergomi robbantó

Egy családi háznál történt robbantás szerda este Esztergomban. Egy zavart férfi robbantással fenyegetőzött. Később ezt meg is tette megölve egy rendőrt és saját magát is. A dráma közvetlenül Ambrus Attila portája mellett történt, a két férfi 300 méterre lakott egymástól - írja a Bors.
Napindító - Esztergomi robbantás

Napindító - Esztergomi robbantás

Hajós István biztonsági szakértő beszélt a Napindítóban a tragikusan végződő esztergomi robbantásról. Véleménye szerint a tragédia elkerülhetetlen volt.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!