2024. 07. 18. Csütörtök Frigyes napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Láncreakció 13:00

Kék hírek

Őrizetbe vettek egy férfit, aki meglőtt két fiatalt, miután azok véletlenül beültek az autójába

Texasban a rendőrség őrizetbe vett egy férfit, aki lőfegyverrel megsebesített két középiskolás lányt, miután tévedésből az ő autójába szálltak be egy parkolóban még kedden éjszaka.

  • Őrizetbe vettek egy férfit, aki meglőtt két fiatalt, miután azok véletlenül beültek az autójába

A 25 éves gyanúsítottat 500 ezer dolláros óvadék ellenében szabadon engedték.

A két diák, egy középiskolai szurkolócsapat pompom lány tagjai egyikét válságos állapotban szállították kórházba. Másikuk sérülését a helyszínen ellátták, ő azt mondta, hogy amikor észrevették a tévedést, gyorsan kiszálltak az autóból és a saját járművükhöz siettek. A lövöldözéshez kihívott rendőrök a két sérültet már saját kocsijában találták meg a Texas állambeli Elgin egyik szupermarketjének parkolójában.

Szombaton New York államban egy 20 éves nőt halálosan megsebesített egy háztulajdonos, aki rálőtt egy véletlenül az udvarára hajtó autóra. Az autóban négyen utaztak, egy barátjukhoz tartottak, de rossz felhajtóra kanyarodtak be. A 65 éves háztulajdonos otthonának bejárati teraszáról adott le két lövést az autóra, amelyek halálosan megsebesítették az egyik utast.

Múlt csütörtökön Alabama államban egy 84 éves férfi a bejárati ajtón keresztül lőtt meg egy tizenévest, aki véletlenül rossz címre csöngetett be az esti órákban, hogy fiatalabb testvéreit hazavigye. Az idős férfi betörőnek nézte a ház ajtajában álló afroamerikai fiatalt, aki fején és karján sérült meg. Őt három nap után kiengedték a kórházból. A háztulajdonos férfi kedden feladta magát a rendőrségen, őrizetbe vétele után 200 ezer dolláros óvadék ellenében szabadlábra helyezték.

BORÍTÓKÉP: Shutterstock

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!