2024. 02. 23. Péntek Alfréd napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Napi aktuális 06:00

Kék hírek

Őrizetbe vették a férfit, aki egy bárddal támadt társára

Kábítószer hatása alatt állt az a férfi, aki tegnap az Andrássy úton egy bárddal esett neki egy földön fekvő férfinek. A HírTV által rögzített felvételen jól látszik, ahogy magából kikelve üvölt, miközben a konyhai eszközzel próbálja megsebesíteni a másikat. A rendőrök pillanatok alatt megérkeztek a helyszínre és elfogták a támadót. A 30 éves férfit őrizetbe vették, és életveszélyt okozó testi sértés, illetve kábítószer birtoklása miatt indítottak ellene eljárást. nyugalom megzavarására alkalmas képsorok következnek!

  • Őrizetbe vették a férfit, aki egy bárddal támadt társára

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!