2023. 12. 01. Péntek Elza napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Erdély és Románia 11:05

Kék hírek

Ők még nem tudják, hogy soha nem fog megérkezni

Idén kétszer annyian vesztették életüket vasúti átjárós balesetben, mint tavaly. Drámai emelkedést mutatnak a 2022-es baleseti statisztikák - hívta fel rá a figyelmet a MÁV egy kisfilmben, amelynek célja, hogy rámutassanak: sehova nem éri meg sietni autóval, mert annak könnyen tragédia lehet a vége. 

  • Ők még nem tudják, hogy soha nem fog megérkezni

Még nincs vége az évnek, és már 89 baleset történt vasúti átjáróban, amely 34 halálos áldozatot követelt.

A MÁV tavasszal elindított Érj haza biztonságban! elnevezésű vasútbiztonsági kampányának záró videójával ismét arra próbálja felhívni a figyelmet, hogy mindig körültekintően, a KRESZ szabályait betartva közlekedjünk.

Mindenkit hazavárnak az ünnepeken is!

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!