2023. 11. 28. Kedd Stefánia napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Kék hírek

Migránsok kapaszkodtak fel egy kamion alvázára, egyikük életét vesztette

Az elsődleges adatok szerint 2022. június 14-én 7 óra körüli időben Komáromban, a Monostori-híd előtti kamion pihenőből indult el egy török honosságú járműszerelvény. A rendelkezésre álló információk alapján több migráns korábban felkapaszkodott a kamion alvázára, a szerelvény elindulásakor egyikük a kerék alá esett.

  • Migránsok kapaszkodtak fel egy kamion alvázára, egyikük életét vesztette

Az eset során a férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A migránscsoport többi tagja a helyszínről Szlovákia irányába elfutott.

Fotó: illusztráció (Shutterstock)

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!