2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Tusványos '24

Következik:

Európai Híradó 04:00

Kék hírek

Megható videó arról, hogy rátalálnak a Sas-hegyen eltűnt kétéves kisfiúra

A kisfiú egy kirándulás közben tűnt el a hegyen, ahol a csapatok megfeszített erőkkel keresték. Végül egy rendőr talált rá, a megható pillanatokról pedig felvételt is készítettek.

  • Megható videó arról, hogy rátalálnak a Sas-hegyen eltűnt kétéves kisfiúra

Igazán drámai, de végül örömtelien záródó hétvégén vannak túl a cseh hegyimentő csapatok és zsaruk. 

A Sas-hegyről érkezett ugyanis egy riasztás, miszerint egy kétéves kisfiú eltűnt.

A hívás szombat kora este futott be, eszerint a fiúcska a szüleivel és a család barátaival kirándult, azonban egy óvatlan pillanatban már csak hűlt helye volt, hiába szólongatta a család és a barátok is, a kisfiú valósággal kámforrá vált. A szülők ezért haladéktalanul riasztották a segélyhívót, a mentőszolgálatok így rekordgyorsasággal a helyszíne értek, és rögtön kutatni kezdték a fiút. A gyermek keresésébe aztán csakhamar bekapcsolódott a rendőrség, továbbá a hivatásos és önkéntes tűzoltók és a hegyi mentőszolgálat is - írta a Paraméter.

Itt már az örömteli lezárás látható: a rendőr öleléssel próbálja nyugtatni a kisfiút  Fotó: Policie České republiky

Semmit nem bíztak a véletlenre, a zsaruk még egy helikoptert is bevetettek, így szerencsére nem sokkal később meg is találták a gyereket, akinek Lucia Konečná rendőrségi szóvivő szerint egy alapos riadalmon kívül komoly baja nem esett. 

A rendőrség azóta még a helikopterről készült hőkamerás felvételeket is közzétette, rajta azokkal a szívfacsaró pillanatokkal, mikor a kisfiú rémülten bolyong az erdőben: 

a felvételen ugyanis látszik, hogy az alak ide-oda cikázik, hol fut, hol pedig zavarodottan megáll, egészen addig, amíg a helikopterről ki nem szúrják, majd fentről instruálják a kereső csapatokat. 

A videón ezután már csak az örömteli pillanatokat látni, ahogyan az egyik rendőr végül rátalál a zaklatottan szaladó gyerekhez, majd kézen fogja, és együtt sétálnak tovább előre, miközben nyugtatni próbálja a fiúcskát.

Ne félj, megvagy, ne félj!

 

A teljes cikk IDE kattintva olvasható. 

 

Borsonline

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!