2023. 12. 03. Vasárnap Ferenc, Olívia napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Poltikai hobbista 03:00

Kék hírek

Hosszú órákon keresztül folytattak túsztárgyalást az esztergomi robbantóval

Abban a pillanatban idézett elő gázrobbanást az esztergomi férfi, amikor a rendőrök beléptek az épületbe. A Búbánatvölgyben történt hatalmas robbanásban egy terrorelhárító is életét vesztette. A helyszínről Juhász Milán kollégánk tudósított.

  • Hosszú órákon keresztül folytattak túsztárgyalást az esztergomi robbantóval

A robbanásban vélhetően gázpalackot, vagy gázpalackokat robbantott fel az esztergomi férfi, sőt benzint is szétlocsolt az épületben.

A Terrorelhárítási Központ (TEK) munkatársán kívül az elkövető is életét vesztette a detonációban. A 11 további sérült közül 4-en súlyosan, 7-en pedig könnyebben sérültek meg. Civil áldozata nincs a robbantásnak. 

A TEK fennállása óta, most először fordult elő, hogy az egyik munkatársuk munkavégzés közben veszítse el az életét. 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!