2022. 10. 04. Kedd Ferenc napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Napi aktuális 06:30

Kék hírek

Még sincs meg Ragyás Tóni gyilkosa?

Új bizonyítékokra hivatkozva, perújítást kérnek Magyar Róbert védői. A férfit bűnszervezet vezetése miatt ítélték ténylegesen életfogytig tartó szabadságvesztésre. Ügyvédjei szerint Magyar Róbertnek semmi köze nem volt Ragyás Tóni meggyilkolásához és nem ő küldött verőlegényeket egy mátészalkai vállalkozóra.

  • Még sincs meg Ragyás Tóni gyilkosa?

Egy óbudai biliárdszalon előtte lőtték le 2003-ban H. Antalt, vagy ahogy az éjszakában ismerték, Ragyás Tónit. A férfinak a hatóságok szerint azért kellett meghalnia, mert konfliktusba került Magyar Róberttel, aki ezért bosszúból megölette. Magyar ügyvédjei szerint most olyan bizonyítékok kerültek elő, amelyek cáfolják, hogy a gyilkosságot védencük rendelte volna meg.

„Jelentkezett az a személy, aki koronatanúként volt megjelölve az alapeljárásban, és aki elmondta, hogy hát, azért elég jelentős nyomozói ráhatásra született meg az ő igen terhelő vallomása” – Szikinger István, Magyar Róbert ügyvédje. Nemcsak Ragyás Tóni ügyében várnak fordulatot a védők.

Magyar Róbertet felbujtóként egy mátészalkai vállalkozó megtámadása miatt is elítélték, de ebben az ügyben is perújítást kérnek.

„Tényleges életfogytiglant felbujtásért kaptam, de nincs olyan ember, aki azt mondaná, hogy én felbujtottam őt, vagy, hogy hallotta felbujtottam őt emberölésre, nincs olyan. És mégis elítéltek engem felbujtásért és zsarolás kísérletéért, mert ezért kaptam tényleges életfogytiglant. Akik megölnek két-három embert, azok kapnak 20-25 évet, én senkit nem öltem meg, én senkinek nem adtam felbujtást, hogy embert öljön és mégis tényleges életfogytiglant kaptam. Ez furcsa. Nagyon sokan furcsálják” – mondta Magyar Róbert.

A perújítási indítványt ügyvédjei január közepén nyújtották be. Az ügyészségnek 30 napon belül kell dönteni arról, hogy elrendeli-e nyomozást, vagy ejti az ügyet.

Tekintse meg a teljes beszélgetést:

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Rehabilitációs játszóteret kapott a Semmelweis Egyetem

Rehabilitációs játszóteret kapott a Semmelweis Egyetem

Az egyik legnagyobb áruházlánc támogatásával, egy játszóteret vehettek birtokba a 2-es számú Gyermekklinika lakói. Az intézmény igazgató hangsúlyozta: nincs fontosabb annál, minthogy mindent megtegyenek a kórházban gyógyuló gyerekekért.

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!