2021. 11. 29. Hétfő Taksony napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Hírek 11:00

Kék hírek

Még sincs meg Ragyás Tóni gyilkosa?

Új bizonyítékokra hivatkozva, perújítást kérnek Magyar Róbert védői. A férfit bűnszervezet vezetése miatt ítélték ténylegesen életfogytig tartó szabadságvesztésre. Ügyvédjei szerint Magyar Róbertnek semmi köze nem volt Ragyás Tóni meggyilkolásához és nem ő küldött verőlegényeket egy mátészalkai vállalkozóra.

Egy óbudai biliárdszalon előtte lőtték le 2003-ban H. Antalt, vagy ahogy az éjszakában ismerték, Ragyás Tónit. A férfinak a hatóságok szerint azért kellett meghalnia, mert konfliktusba került Magyar Róberttel, aki ezért bosszúból megölette. Magyar ügyvédjei szerint most olyan bizonyítékok kerültek elő, amelyek cáfolják, hogy a gyilkosságot védencük rendelte volna meg.

„Jelentkezett az a személy, aki koronatanúként volt megjelölve az alapeljárásban, és aki elmondta, hogy hát, azért elég jelentős nyomozói ráhatásra született meg az ő igen terhelő vallomása” – Szikinger István, Magyar Róbert ügyvédje. Nemcsak Ragyás Tóni ügyében várnak fordulatot a védők.

Magyar Róbertet felbujtóként egy mátészalkai vállalkozó megtámadása miatt is elítélték, de ebben az ügyben is perújítást kérnek.

„Tényleges életfogytiglant felbujtásért kaptam, de nincs olyan ember, aki azt mondaná, hogy én felbujtottam őt, vagy, hogy hallotta felbujtottam őt emberölésre, nincs olyan. És mégis elítéltek engem felbujtásért és zsarolás kísérletéért, mert ezért kaptam tényleges életfogytiglant. Akik megölnek két-három embert, azok kapnak 20-25 évet, én senkit nem öltem meg, én senkinek nem adtam felbujtást, hogy embert öljön és mégis tényleges életfogytiglant kaptam. Ez furcsa. Nagyon sokan furcsálják” – mondta Magyar Róbert.

A perújítási indítványt ügyvédjei január közepén nyújtották be. Az ügyészségnek 30 napon belül kell dönteni arról, hogy elrendeli-e nyomozást, vagy ejti az ügyet.

Tekintse meg a teljes beszélgetést:

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Édesanyja halálát hazudta a csaló

Az ügyészség a vádiratban arra tett indítványt, hogy a Tatabányai Járásbíróság a férfival szemben tárgyalás mellőzésével, büntetővégzésben végrehajtásában felfüggesztett börtönbüntetést szabjon ki. 2021. november 29.

Barátját lőtte meg - a rendőrök elfogták

A Győri Rendőrkapitányság súlyos testi sértés bűntett kísérlete miatt indított büntetőeljárást a 27 éves férfival szemben. 2021. november 29.

Kilenc év börtönbüntetésre ítélte a bíróság az alvó szobatársát megölő vádlottat

A vádlott egy 8,5 cm pengehosszúságú késsel négy alkalommal megszúrta a sértettet 2021. november 29.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!