2024. 04. 26. Péntek Ervin napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Napindító 07:30

Kék hírek

Még sincs meg Ragyás Tóni gyilkosa?

Új bizonyítékokra hivatkozva, perújítást kérnek Magyar Róbert védői. A férfit bűnszervezet vezetése miatt ítélték ténylegesen életfogytig tartó szabadságvesztésre. Ügyvédjei szerint Magyar Róbertnek semmi köze nem volt Ragyás Tóni meggyilkolásához és nem ő küldött verőlegényeket egy mátészalkai vállalkozóra.

  • Még sincs meg Ragyás Tóni gyilkosa?

Egy óbudai biliárdszalon előtte lőtték le 2003-ban H. Antalt, vagy ahogy az éjszakában ismerték, Ragyás Tónit. A férfinak a hatóságok szerint azért kellett meghalnia, mert konfliktusba került Magyar Róberttel, aki ezért bosszúból megölette. Magyar ügyvédjei szerint most olyan bizonyítékok kerültek elő, amelyek cáfolják, hogy a gyilkosságot védencük rendelte volna meg.

„Jelentkezett az a személy, aki koronatanúként volt megjelölve az alapeljárásban, és aki elmondta, hogy hát, azért elég jelentős nyomozói ráhatásra született meg az ő igen terhelő vallomása” – Szikinger István, Magyar Róbert ügyvédje. Nemcsak Ragyás Tóni ügyében várnak fordulatot a védők.

Magyar Róbertet felbujtóként egy mátészalkai vállalkozó megtámadása miatt is elítélték, de ebben az ügyben is perújítást kérnek.

„Tényleges életfogytiglant felbujtásért kaptam, de nincs olyan ember, aki azt mondaná, hogy én felbujtottam őt, vagy, hogy hallotta felbujtottam őt emberölésre, nincs olyan. És mégis elítéltek engem felbujtásért és zsarolás kísérletéért, mert ezért kaptam tényleges életfogytiglant. Akik megölnek két-három embert, azok kapnak 20-25 évet, én senkit nem öltem meg, én senkinek nem adtam felbujtást, hogy embert öljön és mégis tényleges életfogytiglant kaptam. Ez furcsa. Nagyon sokan furcsálják” – mondta Magyar Róbert.

A perújítási indítványt ügyvédjei január közepén nyújtották be. Az ügyészségnek 30 napon belül kell dönteni arról, hogy elrendeli-e nyomozást, vagy ejti az ügyet.

Tekintse meg a teljes beszélgetést:

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

13 éves lányt molesztált, őrizetbe került

13 éves lányt molesztált, őrizetbe került

Egy baranyai lakásotthon nevelője tett bejelentést a rendőrségen április 21-én arról, hogy egyik neveltjük az előző éjszakát egy ismeretlen férfival Baranyajenőn töltötte. A 13 éves lány elmondása szerint akarata ellenére a férfi fogdosta és szexuálisan molesztálta őt.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!