2022. 11. 30. Szerda András, Andor napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Hazahúzó 01:00

Kék hírek

Már drónnal is csempészik a cigarettát Ukrajnából

Már drónnal is csempészik a cigarettát Ukrajnából, a magyar-ukrán határon a napokban, Csap-nál fogtak el egy cigarettacsempész-bandát.

  •  Már drónnal is csempészik a cigarettát Ukrajnából

A banda tagjai egy házi készítésű drónnal próbálták az olcsó dohányárut átjuttatni a határon. A határőrök a csempészeknél hőkamerákat és éjjellátót is találtak. A hatóságok 4500 doboz cigarettát foglaltak le, továbbá a csempészek felszerelését, amik között a házilag előállított drón irányításához szükséges eszközök mellett hőkamerát és éjjellátót is találtak. A hatóság egy Volkswagen kisbuszon is rajtaütött, amiből négy ember éppen egy drónt pakolt meg cigarettával.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!