2024. 04. 25. Csütörtök Márk napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Napindító 07:30

Kék hírek

Magához tért és felismerte anyját a magát fejbe lövő budapesti nyolcadikos fiú

Felismerte édesanyját az a 16 éves fiú, aki játék közben fejbe lőtte magát egy gumilövedékes fegyverrel kedd délután. Tibort életveszélyes állapotban szállították kórházba, miután a golyó áttörte a koponyacsontját és az agyába fúródott.

  • Magához tért és felismerte anyját a magát fejbe lövő budapesti nyolcadikos fiú

Magához tért kórházi ágyán és felismerte édesanyját az a 16 éves kamasz, aki barátja társaságában egy gumilövedékes pisztollyal játszott az erzsébetvárosi lakásukban, miközben az édesanyja teregetett.

A fegyver elsült, a gumilövedék pedig a koponyacsontot áttörve Tibor agyába fúródott. 

Erzsébet a lövés iszonyatos hangjára lett figyelmes. Először azt hitte, hogy gyermeke meghalt, ezért roma szokás szerint megszaggatta a ruházatát, majd az elhunytnak vélt fiát magához ölelte.

 Ekkor vette észre, hogy Tibor életben van, és spriccel a vére, ezért a sebet a kezével próbálta lefogni. A segélyhívó központot a vendég fiú értesítette a balesetről. A mentők mellett perceken belül a rendőrök is megérkeztek. Tibit kórházba szállították, ahol több műtétet is elvégeztek rajta.

Egyedül nevelem a gyerekeimet, Tibornak tehát apja nincs, de van még két testvére. Ők is nagyon aggódnak érte, hiányolják

 – mondta a Borsnak Erzsébet, és a fegyverrel kapcsolatban kijelentette, hogy elképzelése sincs, ki, és hogyan került a gyerekekhez. A rendőrség mindenesetre a pisztolyt lefoglalta. Szakértők állapítják majd meg, hogy engedélyköteles típusról van-e szó, mindenesetre a lapunk által megkérdezett szakember elmondása szerint tény, hogy a szaküzletek 18 év kor alattiaknak hivatalosan engedélyhez nem kötött pisztolyt sem adhatnak el.

A baleset után nem lehetett tudni, hogy Tibor szenvedett-e maradandó sérülést, de legalább már eszméleténél van.

A Bors elérte a fiú édesanyját, aki szűkszavú tájékoztatást adott gyermeke állapotáról.

Már megszólalt, legyen ennyi most elég!

 - fogalmazott Erzsébet. Az anya igyekszik minél több időt fia mellett tölteni. A család bízik benne, hogy Tibi teljes életet élhet majd.

Fotó: Metropol


Borsonline

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!