2021. 12. 05. Vasárnap Vilma napja
Jelenleg a TV-ben:

Svenk

Következik:

Hírek 16:00

Kék hírek

Lángok csaptak fel egy nógrádi vegyi üzemben

Tűz keletkezett egy Nógrád megyei vegyi üzemben. A lángok egy olyan épületrészben csaptak fel, ahol veszélyes anyagokat tárolnak, illetve dolgoznak fel.

A tűzoltóság megyei műveletirányítási ügyeletére délután fél 4-kor érkezett a riasztás a tűzesetről, amelyhez nagy erőkkel kezdték meg a kivonulást, közölte Juhász László tűzoltó alezredes. Mivel vegyi üzemről van szó, a katasztrófavédelem mobil laborja is a helyszínre érkezett, de a méréseik szerint nem került az emberre veszélyes káros anyag a levegőbe, így lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség az oltás során. Arról egyelőre nincs hír, hogy történt-e személyi sérülés.

Ezek is érdekelhetik

Legfrisebb híreink

Orbán Viktor: Adni jó! + videó

December 5-én ünnepeljük az önkéntesség világnapját, melynek előestéjén Orbán Viktor ellátogatott az Ökomenikus Segélyszervezet adományboltjához – derült ki a kormányfő által közzétett videóból és fotóalbumból.

Ukrajnában ismét szigorítanak

Ukrajnában ismét szigorítanak, ami azt jelenti, hogy hétfőtől az enyhébb járványügyi zónákban a vállalkozások és közintézmények is csak úgy működhetnek majd, ha az alkalmazottak mindegyike be lesz oltva.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!