2024. 09. 14. Szombat Szeréna, Roxána napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Vezércikk 06:00

Kék hírek

Különös kegyetlenséggel gyilkoltak meg egy öcsödi lakost

Felháborodás és tehetetlenség. Az öcsödi Liszt Ferenc utcába emberölés miatt vonultak a rendőrök kedden. Úgy tudjuk, különös kegyetlenséggel végeztek az idős, helyi férfival. Az elkövető feladta magát.

  • Különös kegyetlenséggel gyilkoltak meg egy öcsödi lakost

Kedden a délelőtti órákban egy öcsödi csoportban jelent meg először a hír, hogy meggyilkoltak egy embert a tiszazugi településen. A hozzászólásokból kiderült, hogy a rendőrök a helyszínre érkeztek, a Liszt Ferenc utcát lezárták, az emberölés körülményeit viszont csak találgatások övezték. A közösségi oldal bejegyzéseit írók tudni vélték, ki az áldozat, de az elkövetőről is akadtak sejtések. A szóbeszéd különös kegyetlenséget enged feltételezni. Legtöbben az utóbbi időben még inkább elterjedt drogokat okolják, ami a tragédiáig vezetett. A helyiek tehetetlennek érzik magukat.

A bejelentést követően a rendőrök azonnal a helyszínre mentek, és a házban holtan találták az idős embert. A fiatal elszámoltatása, valamint a helyszíni nyomozási cselekmények folyamatban vannak – tájékoztatott Mári Ilona, a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

teljes cikk a Szoljon.hu honlapján olvasható.

Fotó: Shutterstock

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Kíméletlen lesz a Boris ciklon

Kíméletlen lesz a Boris ciklon

Árvízvédelmi készültséget rendeltek el a hét végére a Duna mentén fekvő közép-európai országokban; a régió felett örvénylő, heves esőzésekkel, viharos széllel érkezett Boris nevű mediterrán ciklon további áradásokat és földcsuszamlásokat okozhat Csehország, Lengyelország, Ausztria, Németország, Szlovákia és Magyarország számos területén.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Ellepik a rendőrök az utakat

Ellepik a rendőrök az utakat

Az ország egész területére kiterjedő ellenőrzést tart a rendőrség a jövő héten a közutakon, elsősorban azt vizsgálják majd, hogy az autósok becsatolják-e a biztonsági öveket, a motorosok pedig használnak-e bukósisakot.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!