2023. 10. 05. Csütörtök Aurél napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Vezércikk 04:20

Kék hírek

„Korrupt zsaru, köcsög zsaru” - így zaklatott egy gyanúsított hónapokon keresztül egy rendőrt

A Tatabányai Járásbíróság zaklatás vétsége miatt indult ügyben, 1 hónapra elrendelte annak a férfinek a letartóztatását, aki hónapokon keresztül zaklatott egy rendőr főtörzsőrmestert és annak családját.

  •  „Korrupt zsaru, köcsög zsaru” - így zaklatott egy gyanúsított hónapokon keresztül egy rendőrt

A gyanúsított jelen bűncselekményét hosszabb időn át, büntetőeljárás hatálya alatt követte el, így megalapozottan feltehető, hogy a gyanúsított szabadlábon hagyása esetén szabadságvesztéssel büntetendő újabb – hasonló jellegű - bűncselekményt követne el, illetve a sértett zaklatását folytatná, ezért a letartóztatás indokolt. A végzés nem végleges, a gyanúsított és a védője fellebbezést jelentett be.

A megalapozott gyanú szerint a gyanúsított 2023. január 12. napot megelőzően, több hónapon keresztül rendszeresen, a vele szemben végrehajtott rendőri intézkedések miatt a körzeti megbízottat és annak családját a lakóhelyükön és telefonon is zaklatta, valamint becsület csorbítására alkalmas „korrupt zsaru, köcsög zsaru” kifejezéseket ordibált.

A gyanúsított büntetett előéletű, eljárás volt vele szemben emberölés előkészületének bűntette, rongálás bűntette miatt. 

Tatabányai Törvényszék

Borítókép: illusztráció (Shutterstock)

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Vezércikk: Karácsony szerint megérdemelt volt a közlekedési cégvezetők prémiuma

Vezércikk: Karácsony szerint megérdemelt volt a közlekedési cégvezetők prémiuma

A mai Vezércikkben a meghívott vendégek karcos és határozott véleményt formáltak Brüsszel – az uniós pénzek feltételeivel kapcsolatos – üzengetéséről, a zuglói szocialista ingatlanbotrány új fejleményeiről, Karácsony Gergely gyenge magyarázkodásáról a gigászi BKV-prémiumok ügyében, továbbá az adatvédelmi szempontból aggályos fővárosi lakógyűlésről.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Országos szinten testkamerákat kapnának a rendőrök

Országos szinten testkamerákat kapnának a rendőrök

Autós üldözés, életmentés, igazoltatás vagy kényes szituációk. Ezeknek az eseteknek a testkamerás rögzítése, a külföldi rendőri intézkedések része. A rendőrség már az utcákon kíséreti jelleggel teszteli az eszközöket. Ezektől azt várják, hogy a rendőrökkel szembeni jogsértő magatartások drasztikusan visszaszorulnak majd.
Gyomorforgató dolgokat tett a volt jobbikos politikus, vádat emeltek ellene

Gyomorforgató dolgokat tett a volt jobbikos politikus, vádat emeltek ellene

A Békés Vármegyei Főügyészség 18. életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett minősített szexuális erőszak bűntette, szexuális visszaélés bűntette, 6 rendbeli, részben készítéssel, részben tartással elkövetett gyermekpornográfia bűntette, valamint 2 rendbeli kiskorú veszélyeztetésének bűntette miatt emelt vádat egy 68 éves gyulai férfi ellen, aki kiskorú tanítványait molesztálta.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!