2020. szeptember 20.,
vasárnap, Friderika napja

Kamion és személyautó ütközött, ketten meghaltak

MTI, Hír TV

2018. október 11., csütörtök 12:13, frissítve: csütörtök 12:59

Halálos karambol történt a 44-es számú főúton. A rendelkezésre álló adatok alapján a 7-es kilométerszelvénynél, Kecskemét térségében ma reggel egy kamion és egy személyautó összeütközött. A balesetben ketten meghaltak. A helyszínelés idejére a rendőrök az utat teljes szélességében lezárták, kerülni a környező földes utakon lehet.

Torlódás az M0-son

Négy jármű rohant egymásba az M0-s autóúton Budafok térségében az M1-es autópálya felé vezető oldalon; négy kilométeres a torlódás – közölte a rendőrség csütörtök reggel a honlapján. A közlemény szerint három személygépkocsi és egy teherautó ütközött össze, a balesetben senki sem sérült meg. A rendőrök a külső sávot lezárták.

Busz ütközött személyautóval

Lezárták a XII. kerületben a Hegyalja út egy szakaszát csütörtök reggel, mert egy autóbusz összeütközött egy autóval, emiatt torlódásra kell számítani. A katasztrófavédelem közleménye szerint a baleset a Hegyalja útnak a Meredek utca és a Korompai utca közötti szakaszán történt. A balesetben egy ember megsérült. A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) a közösségi oldalán azt írta, hogy a forgalmat elterelik; a 8E autóbusz módosított útvonalon közlekedik, a Süveg utca és a BAH-csomópont közötti megállóit nem érinti.

Teherautó sodorta el

Meghalt az a nő, akit egy  teherautó sodort el Sárospatakon az Esze Tamás utcában – közölte a rendőrség csütörtökön a honlapján. A közlemény szerint a rendőrök egy piros színű, emelődaruval felszerelt, pótkocsit vontató járműszerelvényt kerestek, amelyet rövid időn belül megtaláltak. A helyszínelés idejére az érintett útszakasz teljes szélességében lezárták.