2024. 03. 02. Szombat Lujza napja
Jelenleg a TV-ben:

Európai Híradó

Következik:

Poltikai hobbista 04:20

Kék hírek

Iskolába indult, eltűnt

A Pápai Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri.

  • Iskolába indult, eltűnt

A Pápai Rendőrkapitányság eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó Krisz Ráhel ügyében. A rendelkezésre álló adatok szerint a fiatalkorú lány 2022. október 4-én távozott pápai otthonából azzal, hogy iskolába megy, ám oda nem érkezett meg, azóta ismeretlen helyen tartózkodik.

Krisz Ráhel körülbelül 170 centiméter magas, vékony testalkatú, haja sötétbarna színű és derékig érő, szeme barna színű. Eltűnésekor fekete bőrdzsekit, szürke pulóvert, sötétszürke cicanadrágot és fekete színű egyberészes ruhát viselt az oldalán kék csíkkal, lábán fekete sportcipő volt.

A Pápai Rendőrkapitányság kéri, hogy aki az eltűnt lány tartózkodási helyéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es díjmentes segélyhívó számon vagy a 06-89-313-011-es telefonszámon.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Arat a kolera

Arat a kolera

Tanzániában legkevesebb 26 ember életét követelte a kolera, amelynek járványa a kelet-afrikai ország tíz régióját sújtotta január 5. és február 8. között - közölte a helyi egészségügyi minisztérium.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!