2024. 02. 25. Vasárnap Mátyás napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Globál 09:05

Kék hírek

Horvátországban vonják felelősségre a csecsemőgyilkossággal gyanúsított nőt

Horvátországban vonják felelősségre azt a nőt, aki idén júniusban, a villányi borvidékhez tartozó Márfa szőlőhegyén megszülte gyermekét, majd magára hagyta. Az asszony később Eszéken rosszulléte miatt orvosi segítséget kért, ekkor derült ki, hogy órákkal korábban szült.

  • Horvátországban vonják felelősségre a csecsemőgyilkossággal gyanúsított nőt

A gyermeket másnap a magyar rendőrök egy bokorban találták meg. Az újszülött akkor még élt, kórházba szállítása után azonban meghalt. A nőt akkor a horvát hatóságok kiadták Magyarországnak, ahol letartóztatták. Az ügyészég kezdeményezte, hogy vele szemben a büntetőeljárást Horvátországban folytassák le.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

9 hónapos kisfiút keres a rendőrség

9 hónapos kisfiút keres a rendőrség

A Szolnoki Rendőrkapitányság eltűnés miatt keresi a 9 hónapos Balogh Krisztofer Laurent szolnoki lakost. A gyermek utolsó tartózkodási helyéről édesanyjával ismeretlen helyre távozott.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!