2023. 09. 26. Kedd Jusztina napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Radar 17:30

Kék hírek

Hol lehet Sztojka Rikárdó Máté?

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság folytat eljárást Sztojka Rikárdó Máté előszállási lakos eltűnése ügyében.

  • Hol lehet Sztojka Rikárdó Máté?

A 12 éves fiatal 2023. augusztus 27-én délelőtt előszállási gondozási helyéről távozott, és azóta ismeretlen helyen tartózkodik. A felkutatására tett rendőri intézkedések sem vezettek eredményre.

A fiatal fiú körülbelül 175 centiméter magas, vékony testalkatú, rövid fekete hajú, barna szemű. Eltűnésekor fekete rövid ujjú pólót, fekete rövidnadrágot és fehér vászoncipőt viselt.

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki a képen látható Sztojka Rikárdó Mátét felismeri, vagy jelenlegi tartózkodási helyére vonatkozóan információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-25/510-510-es telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, vagy a 112-es központi telefonszámon!

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Paláver

Paláver

A HírFM és a HírTV interaktív műsora a szócsaták bajnokaival. Műsorvezető: Jeszenszky Zsolt.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!