2024. 04. 28. Vasárnap Valéria napja
Jelenleg a TV-ben:

Globál

Következik:

Szélesvásznú történelem - Körhinta 11:00

Kék hírek

Házkutatást tartanak Újbuda Önkormányzatánál az óvodai pedofilügyhöz kapcsolódóan

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Nyomozó Főosztályának, Gyermek és Ifjúságvédelmi Osztálya házkutatást tart az újbudai önkormányzatnál.

  • Házkutatást tartanak Újbuda Önkormányzatánál az óvodai pedofilügyhöz kapcsolódóan

A nyomozás azt hivatott kideríteni, érkeztek-e be olyan panaszlevelek, amelyek a Gazdagréti Szivárvány Óvoda egyik volt alkalmazottjával szemben zajló jelenlegi eljáráshoz köthetőek. A folyamat részeként a rendőrség számítógépeket és adathordozókat foglalt le – olvasható az újbudai önkormányzat Facebook-oldalán

Közben a Magyar Nemzet arról ír, hogy korábban is érkezett már panasz az újbudai pedofil ellen.

A lap legújabb értesülései szerint már négynél is több szülőről derült ki, hogy korábban panaszt tett az újbudai pedagógusasszisztensre, aki ellen szexuális kényszerítés gyanújával nyomoznak. Ezek alapján egyre ellentmondásosabb az Újbudai Önkormányzat korábbi sajtóközleménye, amelyben azt állították, hogy akkor értesültek először az ügyről, amikor a rendőrség február 23-án adatgyűjtésbe kezdett egy névtelen bejelentés alapján.

A Magyar Nemzet úgy tudja, a pedofíliával gyanúsított Gy. Péter telefonján fotók is voltak, amelyeken szerepel az a gyermek is, akit vélhetően molesztált. Mivel a kiskorú arca nem látszik a képeken, ezért a rendőrség fotókat kért be az óvodától, hogy a ruházata alapján azonosítsa az áldozatot. 

A férfit jelenleg 14. életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett szexuális kényszerítéssel gyanúsítják. Emellett a bírósági végzésben az is szerepel: 

adat van arra is, hogy a gyanúsított a felügyelete alatt álló, 12. életévét be nem töltött gyerekek sérelmére szexuális erőszakot követett el.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!