2022. 08. 17. Szerda Jácint napja
Jelenleg a TV-ben:

Mozaik

Következik:

Napi aktuális 10:30

Kék hírek

Halálos testi sértésért 12 év fegyházra ítéltek egy férfit Tatabányán

A Tatabányai Törvényszék halált okozó testi sértés és csoportos rablás miatt első fokon 12 év fegyházra ítélt csütörtökön egy férfit, aki a megyeszékhelyen leütött egy ittas embert, majd társaival kirabolták, a sértett pedig később elhunyt.

  • Halálos testi sértésért 12 év fegyházra ítéltek egy férfit Tatabányán

A bíró elmondta, a háromfős társaság 2018. július 25-én éjjel kifigyelte, hogy az áldozatnál pénz van. A csoport női tagja felszólította a két férfit, hogy egy sötét helyen üssék le, ő pedig elveszi az értékeit, majd követni kezdték.

A sértett egy közmű szolgáltató irodájában próbált menedéket keresni. Az ítélethozatal előtt levetítették a cselekményt rögzítő biztonsági kamera felvételét. Ezen tisztán látszott, hogy a társaság legfiatalabb tagja rövid szóváltást követően ököllel arcul ütötte a bejáratnál csöngető férfit, aki magatehetetlenül esett hátra, és tarkóját a betonba verte. Ezt követően a nő a ruházatát átkutatta és értékeit magához vette.

A társaság harmadik tagja az ütést látva elment a helyszínről. A kamera azt is rögzítette, hogy később a két tettes próbálta a sértettet locsolással, arca ütögetésével magához téríteni, miközben a bejárat előtt megjelentek a rendőrök.

A törvényszék a csoport női tagját csoportos rablás és okirattal való visszaélés miatt 8 év fegyházra, a cselekményben részt vevő harmadik férfit, bűnsegédként és okirattal való visszaélésért öt és fél év fegyházra ítélte.

Az ítéletet az ügyész mindhárom esetben tudomásul vette, a vádlottak enyhítésért fellebbeztek.

 

MTI

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!