2024. 07. 18. Csütörtök Frigyes napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Hírek 17:00

Kék hírek

Halálos kimenetelű motorbaleset történt az M7-es autópályán

Egy 46 éves budapesti férfi a szalagkorlátnak ütközött és a helyszínen életét vesztette. Utasát életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba.

  • Halálos kimenetelű motorbaleset történt az M7-es autópályán

Halálos motorbaleset történt az M7-es autópályán a 78-as kilométernél egy, vélhetően nem megfelelő rakományrögzítés miatt.

Információnk szerint a balesetet az okozta, hogy a motor kereke feltekerte a járműhöz rögzített sátrat. A kerék leblokkolt, a motor irányíthatatlanná vált. A motoron egy 46 éves Budapesti férfi, és egy nő utazott.

 "Az M7-es autópályán történt balesetről történt bejelentés a Katasztrófavédelemhez. A Polgárdi lehajtó közelében egy motoros a belső sávból a szalagkorlátnak ütközött. A Polgárdi tűzoltókat riasztottuk a helyszínre, kiérkezésükkor a motort a külső sávban találták meg. A tűzoltók a műszaki mentés során áramtalanították a motort" - mondta Szabó-Bisztricz Anett, a Fejér Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!