2023. 11. 30. Csütörtök András, Andor napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:30

Kék hírek

"Halálfélelmem volt egész idő alatt" - ennél pokolibb randikat nehéz lenne elképzelni

Redditen rengeteg témában lehet vicces, érdekes, felemelő, esetleg sokkoló beszélgetéseket olvasni, ám egy mostani thread még a szokásosnál is nagyobbat ütött.

Egy felhasználó elindított egy beszélgetést, hogyaszongya:

Melyik volt életed legrosszabb randija?

Innen pedig nem volt megállás.

Igazából füvet akart eladni

"Nekem egy hölgy füvet akart eladni, igazából ezért jött el velem. Utólag megbántam, vehettem volna" – írta a kérdés bejegyzője egy korábbi randijáról.

De ez csak a felütés volt, az atombombát SkipThePreamble dobta le

"Volt egy nő, aki szerintem rendszeresen gyógyszereken élt (persze ez csak később vált nyilvánvalóvá, már a történet után, a kis elemekből, információkból összerakva), én meg elkövettem azt a hibát, hogy felhívtam a lakásomba és borral kínáltam.

 

HIRDETÉS

 

Kb egy fél óra leforgása alatt úgy átváltozott, mint Galadriel, mikor meglátta az Egy Gyűrűt

– egy kedves, vonzó nőből egy teljes őrületet sugárzó boszorkány lett, rendesen féltem, hogy belém állítja a kést.

Ráadásul annyira megőrült, hogy elkezdett veszettül vedelni, amivel csak súlyosbította a helyzetet, hazamenni pedig nem akart. Mindeközben erőszakoskodott, hogy azonnal meg kell, hogy b*sszam, mert hát minek hívtam fel, ha nem is akarom megb*szni. Odáig fajultak a dolgok, hogy azt mondta, most azonnal felhívja a szláv haverjait és megölet, ha még egyszer arra kérem, hogy menjen haza. Ezt demonstrálandó felhívott valami tagot, és elkezdte ecsetelni neki, hogy »jönnél értem most azonnal, ugye, ha veszélyben lennék?« Akkor már nem igazán tudtam, hogy mitévő legyek, próbáltam csitítani, nyugtatni, szépen beszélni vele, de ettől még durvább lett, olyanokkal jött, hogy ne nézzem hülyének meg gyereknek. Ez a Dr. Jekyll – Mr. Hyde dolog egyébként úgy ment, hogy olyan 15 percig volt őrült, 5 percig normális, és persze már mindegy volt, hogy mit mondtam, kitriggereltem belőle az őrültet már mindennel. Menjünk le még borért, azonnal b*sszunk, nézzem meg milyen jó melle van (ekkor már egy ideje meztelenül parolázott a lakásban meg az erkélyen). Összetört két poharat a padlón (ezt szerintem nem szándékosan, de igazából már nem tudom), tiszta szilánk volt a nappali, persze mezténláb mászkált csak azért is, hiába kértem, hogy üljön le, feltakarítom, ezzel is kihoztam belőle a szörnyet.

Végül valahogy nagy nehezen rávettem, hogy hívok egy taxit neki, de csak akkor volt hajlandó beszállni, ha én is megyek vele, és felmegyek hozzá a lakására. Kurvára nem kívánta semelyik porcikám ezt az őrületet, de végül beültem vele. Iszonyú dráma további 20 percig, sírás, kiabálás, sírás, kurvaanyázás, szegény taxis azt sem tudta, mi a f*szba csöppent bele, én meg megszólalni sem mertem, mert már tényleg mindennel triggereltem a benne szunnyadó félcédulást.

Kínomban írtam gyorsan egy sms-t a taxisnak, amiben leírtam 5 sorban, hogy mi a szitu. A lakásánál kiszálltunk, nyitva hagytam a kocsi ajtaját meg könyörögtem a taxisnak, hogy el ne menjen. Elkísértem a nőt a ház kapujáig, majd gyorsan visszafutottam a taxiba, és üvöltöttem, hogy »indulj, indulj!«. Így szabadultam meg tőle.

Ritkán szoktam ennyire félni, de halálfélelmem volt egész idő alatt. Tényleg nem tudtam, mi a f*szt kellene csinálni. Nem vagyok erőszakos, ezért megverni nem akartam, teljesen tehetetlennek éreztem magam.

Telón zaklatott még egy két hétig kb: az őrült-aranyos-minta továbbra is folytatódott, egyszer elmondta, hogy még sosem látott ilyen jó pasit, szeretne még egy esélyt, 2 üzenettel később már éppen akarta küldeni a bérgyilkosokat. Aztán szerencsére eltűnt a f*szba. Borzasztó élmény volt, férfi létemre soha többet nem hozok ide fel senkit első randira, de még másodikra sem."

A sokk után egy lightosabb sztori

"Randi közbe megkérdeztem a nevét mert elfelejtettem. Felállt és ott hagyott, mérges volt" – írta bmilanka123.

Forrás: Reddit

NOIZZ.hu

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Radar – 100 éves korában meghalt Henry Kissinger + videó

Radar – 100 éves korában meghalt Henry Kissinger + videó

Henry Kissinger neve a világpolitika iránt érdeklődők számára biztos ismerős. A nemzetközi közéletre nagy befolyást gyakorolt. 2022-ben, még 99 évesen is ezrek várták felszólalását egy konferencián. A politikai zseni 100 éves korában halt meg.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!