2022. 05. 17. Kedd Paszkál napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Kék hírek

Gyanús biciklis

A rákosmentei rendőrök egy tizenkétszeresen körözött férfit fogtak el.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XVII. Kerületi Rendőrkapitányságának körzeti megbízottjai 2022. január 19-én 13 óra 14 perckor egy kerékpáros férfit igazoltattak a kerületben. Hamar kiderült, hogy az egyenruhások szimata nem csalt: a 25 éves budapesti férfi ellen összesen 12 elfogatóparancs volt érvényben.

K. Richárdot ittas járművezetés, jármű önkényes elvétele és csalás bűncselekmények miatt körözték vidéki rendőrkapitányságok, valamint a Fővárosi Törvényszék. A többi körözést azért adták ki ellene, mert a bíróság elzárásra változtatta át a szabálysértések miatt kiszabott, be nem fizetett pénzbírságait.

A többszörösen körözött férfit - elfogását követően - a rendőrök előállították a XVII. Kerületi Rendőrkapitányságra, majd átadták a Fővárosi Büntetés-végrehajtási Intézetnek.

 

 

 

Police.hu

kép: Police.hu

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

A gyalázat napja

A Newsmax 42 perces dokumentumfilmje a Capitolium 2021. január 6-i ostromáról - Globál, szombat 23 óra, HírTV.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!